Böngészés

Micsoda??? Böngészésről oktatóanyagot írni? Hát itt már semmi se szent? Böngészni egyszerű, mint a faék: elindítjuk a böngészőt, majd megnyitjuk azt az oldalt, amit meg szeretnénk nézni; ezt mindenki tudja!

Ez igaz, viszont ha mélyére ásunk a dolgoknak, akkor rájövünk, hogy ez pont olyan, mint a szövegszerkesztés: elkezdeni könnyű, a téma viszont olyan mély, hogy érdemes leírni a tapasztalatokat. Az alábbi oldalakon az internetezés általános bemutatása olvasható, valamint - azt gondolom - hasznos tippek és trükkök.

  • Böngészők: először is lássuk azt, hogy mivel böngészünk!
  • Technológiák: hogy tévét is úgy nézünk, hogy nem feltétlenül értünk a mögöttes technológiához, böngészni is tudunk anélkül, hogy tudnánk, mi történik a háttérben. Azonban úgy gondolom, hogy ha legalább az alapokkal tisztában vagyunk, azt sokszor tudjuk hasznosítani.
  • A világháló: itt egy elméleti áttekintést olvashatunk a világhálóról: annak felépítéséről, külön a web 2-ről, a felhőről stb.
  • Webes szolgáltatások: a személyes oldalak szinte elengedhetetlen része a linkgyűjtemény; ezen az oldalon az enyém látható.
Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License